Waarom Xuntos fan is van Umbraco CMS

2 minuten leestijd
Waarom Xuntos fan is van Umbraco CMS

Last Updated on: 28th juni 2024, 06:53 am

Xuntos is het officiële Umbraco bureau in Den Haag. Umbraco CMS is één van de vele CMS systemen die er bestaan, maar de ultieme favoriet van Xuntos. En dat is niet voor niets. Met Umbraco CMS maakt Xuntos de meest fantastische websites en apps. Maar waarom kiest Xuntos juist voor Umbraco CMS?

De keuze van Xuntos voor Umbraco CMS is logisch, want:

Umbraco CMS kent de volgende voordelen:

  • Het is geschikt voor (zeer) complexe websites en apps;
  • Het is flexibel en gebruiksvriendelijk;
  • Umbraco CMS is veilig in gebruik;
  • Content is gemakkelijk te beheren door een overzichtelijke structuur;
  • Het is gemakkelijk te koppelen met andere systemen;
  • Het is open-source.

Wat is het voordeel voor jou?

Het voordeel voor jou is duidelijk. Doordat de ontwerpers van jouw nieuwe website of app zich gespecialiseerd hebben in Umbraco CMS, weten ze van de hoed en de rand. Ze kunnen er hierdoor voor zorgen dat jouw website of app sneller live kan en dat jij dus sneller in bedrijf kunt. Dat bespaart je niet alleen tijd, maar ook geld. En je kunt eerder met je website of app aan het werk.

Waarom zou jij kiezen voor Xuntos?

Behalve de hierboven reeds genoemde opmerkingen is Xuntos hét webdevelopment bureau voor jou om de volgende redenen:

  • Xuntos betekent (in het Grieks) samen. Zij werken dus met jou samen om jouw website of app helemaal naar jouw zin te maken
  • Xuntos heeft al sinds 2010 ervaring met het ontwikkelen van websites, apps, klantportals en nog veel meer.
  • Xuntos is Umbraco Gold Partner. Dit houdt in dat de ontwikkelaars allemaal Umbraco gecertificeerd zijn. Dit geeft garanties op de kwaliteit van jouw project.
  • Daarbij is het gewoon heel fijn samenwerken met mensen die precies weten wat jij bedoelt of die, als het toch nog niet helemaal duidelijk is, de juiste vragen weten te stellen.

Maak online een afspraak voor een kennismakingsgesprek onder het genot van een kopje koffie of bel, app of stel je vraag via het contactformulier.

Redactie

De dynamische redactie van ondernemers.com wordt gevormd door een getalenteerde groep freelancers met een gedeelde passie voor ondernemen en een schat aan ervaring in diverse bedrijfssectoren.

De diverse achtergronden van de freelancers vormen een krachtig team dat ondernemers.com voorziet van een rijk scala aan artikelen. Samen streven ze ernaar om lezers te inspireren, informeren en ondersteunen bij hun ondernemersreis, met als doel het stimuleren van een bloeiende en veerkrachtige zakelijke gemeenschap.

Nieuwste over Blog