Waarom jij als ondernemer een Mercedes wil rijden?

3 minuten leestijd

Je ziet misschien dat veel ondernemers ervoor kiezen om in een Mercedes te rijden. Is het niet een bestelauto dan wel een gewoon voertuig. Maar waarom kiezen veel ondernemers nu voor Mercedes? Je leest het in deze blog.

Mercedes is sinds jaar en dag een luxe auto. Zo zijn er altijd innovatieve ontwikkelingen gaande bij Mercedes. Is er iets nieuws zoals een car-kit, achteruitrijcamera’s of zelfrijdende systemen dan proberen ze bij Mercedes als eerste deze ontwikkelingen toe te passen in een auto. Daarnaast zie je ook dat Mercedes een bepaalde degelijkheid uitstraalt. Wanneer het gaat om luxe wil je natuurlijk het comfort van een Mercedes. Waarom denk je anders dat taxichauffeurs massaal kiezen voor een Mercedes?

De ster is teken van succes

Als ondernemer is de ster van Mercedes een teken van succes. Zo kiezen uitvaartondernemers ervoor om hun rouwauto’s allemaal door Mercedes te laten produceren. Taxichauffeurs die hun klant in comfort en met enige vorm van luxe van punt A naar B willen brengen kiezen voor een Mercedes. Maar ook wanneer jij een goed lopend bedrijf hebt dan kan je bij Mercedes flink uitpakken en voor een royale bak gaan. En je hoeft dit niet gelijk af te tikken. Het voordeel is dat je kan kiezen voor een leasecontract zodat het wel goed betaalbaar blijft.

Keuze voor snelheid of luxe

Een andere reden voor veel ondernemers om te kiezen voor een Mercedes is omdat je altijd kan kiezen tussen snelheid of luxe. Met de nieuwe Mercedes-Benz AMG modellen weet je zeker dat je flink kan scheuren. Terwijl je met de E-Klasse modellen juist luxe uitstraalt. Het is maar in welke branche je aan het werk bent wat het beste past.

Slimme ontwikkelingen voor in de toekomst

Wist je dat ze bij Mercedes altijd druk bezig zijn met de toekomst. Zo halen ze enorm veel data uit de Formule-1 voertuigen. Deze data proberen ze om te zetten naar jouw voertuig. Zo werken ze aan systemen die kunnen kijken hoe de status van het voertuig is. Deze status wordt bij jou bekend, en komt in een database te staan. Hierdoor weet je wanneer bijvoorbeeld jouw Mercedes-Benz B-Klasse naar de garage moet voor onderhoud. Bij de garage weten ze ook gelijk wat er mee aan de hand is. Dit scheelt jou als ondernemer een hoop wachttijd. Je bent gelijk aan de beurt en hoeft minder lang zonder voertuig te zitten.

Nieuwste over Blog