Verzendzakken nodig om producten te verzenden?

2 minuten leestijd

Online shoppen is een populair begrip geworden. En als bedrijf zijnde moet jij je hier ook op aanpassen. Een van de producten die je zeker in huis moet hebben zijn verzenddozen of verzendzakken. Zonder deze items wordt het namelijk niet mogelijk om producten veilig te versturen. verzendzakken en verzenddozen zorgen er namelijk voor dat producten beschermd worden, op deze manier komen ze heel aan bij het afleveradres. Maar, pas de doos of verzendzak wel aan op het product dat je gaat versturen. Als je kleding verstuurd kan een verzendzak bijvoorbeeld veel makkelijker zijn. Wil je meer weten over de verschillende verzendzakken? Lees dan snel verder! Wij vertellen het je in deze blog.

Verzendzakken met een perforand

Onder verzendzakken vallen verschillende soorten zakken, denk aan budget zakken, verzendzakken met een enkele plakstrip en verzendzakken met een dubbele plakstrip. De verzendzakken met een dubbele plakstrip zijn voorzien van een perforand. Hierdoor zijn deze zakken ideaal om kleiding te versturen. Door de dubbele plakstrip kan de klant namelijk gemakkelijk het item terugsturen. Ze hoeven alleen het plastic van de rand of te halen en dicht te plakken! Daarnaast zijn de zakken met een dubbele plakstrip (perforand) dikker dan de verzendzakken met een enkele plakstrip. Hierdoor zijn de producten die verstuurd worden beter beschermt.

Verzendzakken met een enkele plakstrip

Wil je graag op een budget manier producten versturen? Dat kan! budgetverzenzakken zijn hier ideaal voor. Deze zakken hebben een enkele plakstrip, maar zijn wel iets minder dik dan de verzendzakken met een dubbele plakstrip. Bedenk daarom wel goed wat je wilt versturen. Een breekbaar product kan je beter niet versturen in een budgetverzendzak. Maar kleding is hier uitermate geschikt voor.

Meer informatie nodig?

Het grootste voordeel van verzendzakken ten opzichte van bijvoorbeeld verzenddozen, zijn de kosten. Verzendzakken zijn namelijk een stuk goedkoper en nemen minder ruimte in. Het is dan ook mogelijk om verschillende verzenddozen/verzendzakken aan te schaffen bij de Rotimshop. Op deze manier kan jij voor al je producten het juiste verzendmateriaal vinden. Meer vragen? Neem dan gerust contact op met de klantenservice.

Redactie

De dynamische redactie van ondernemers.com wordt gevormd door een getalenteerde groep freelancers met een gedeelde passie voor ondernemen en een schat aan ervaring in diverse bedrijfssectoren.

De diverse achtergronden van de freelancers vormen een krachtig team dat ondernemers.com voorziet van een rijk scala aan artikelen. Samen streven ze ernaar om lezers te inspireren, informeren en ondersteunen bij hun ondernemersreis, met als doel het stimuleren van een bloeiende en veerkrachtige zakelijke gemeenschap.

Nieuwste over Ondernemerstips