Tips voor het optimaliseren van de koffie-ervaring op het werk

3 minuten leestijd
Tips voor het optimaliseren van de koffie-ervaring op het werk

Een van de belangrijkste elementen voor het personeel op de werkvloer? Dat is toch wel het zetten van een lekker kopje koffie. Het kan daardoor zomaar zo zijn dat de focus beter kan worden behouden in de loop van de dag. Een kop  koffie – of een andere koffie creatie – is een erg fijne afwisseling voor een glaasje wat of een kop thee. En het is ook nog eens erg fijn om aan te bieden aan klanten en leveranciers die over de vloer komen. Hoe je de koffie-ervaring bij jou op het werk kunt optimaliseren, lees je in dit blog.

Richt en gezellige coffee corner op de werkvloer in met het mooiste servies

Heb je het geluk net even wat meer ruimte vrij te hebben op een plek op kantoor of in de keuken van het bedrijf? Dan mag je hier zeker wel wat ruimte voor reserveren voor het zetten van de koffie. Zo kun je bijvoorbeeld een heuse coffee corner realiseren. Zet er het mooiste servies neer en hang er een leuke quote op. Het is meteen de perfecte plek voor het personeel om een praatje met elkaar te maken. En dat versterkt het teamgevoel des te meer.

Is jouw bedrijf op dit moment al in het bezit van een goede koffieautomaat?

Maar ook een goede koffieautomaat bedrijf is cruciaal om te hebben. Niet alleen kun je hier de beste en lekkerste koffie creaties mee zetten. De machines zijn ook bestand tegen intensief gebruik op lange termijn. En dat is wel zo fijn om te weten, want op een gemiddelde dag worden er aardig wat kopjes gezet. Verdiep je dus altijd een keer goed in alle beschikbare modellen, kleuren en functies per type. Voor ieder budget is er altijd wel een geschikte oplossing te vinden.

Investeer in enkel het beste van het beste als het op de bonen aankomt

Ben je in het bezit van een goede koffieautomaat met verse bonen? Dan kun je jezelf verzekeren van het beste van het beste. Verdiep je dan ook meteen een keer goed in het aanbod aan bonen. Door te investeren in grootverpakkingen voor de zakelijke markt, kan het zomaar zo zijn dat je hier een mooi bedrag op kunt besparen. Eén ding is zeker. Op het moment dat je investeert in enkel het beste van het beste, tover je vast en zeker een grote glimlach op de gezichten van het personeel.

Nieuwste over Blog