Sharon Hilgers: Vermogen, Bedrijf & Meer

5 minuten leestijd

Het idee dat alleen mannen succesvol ondernemer kunnen worden klopt allang niet meer. Er zijn vandaag de dag meer dan genoeg vrouwen die de top van het zakenleven hebben bereikt. Eén van de vrouwen die voor veel jonge meisjes tot de verbeelding spreekt is natuurlijk Sharon Hilgers. We zien we dat er veel mensen zijn die vragen hebben over Sharon Hilgers. Wie is het eigenlijk? Wat heeft ze allemaal gedaan om succes te boeken? En wat heeft ze eigenlijk voor vermogen? Wil je antwoord op deze vragen krijgen en nog veel meer dan heb je geluk. In dit artikel hebben we namelijk dé info over Sharon Hilgers voor jou op een rijtje gezet!

Wie is Sharon Hilgers eigenlijk?

Voordat we ingaan op het vermogen en het gezin van Sharon Hilgers is het van belang om eerst eens naar haar zelf te kijken. Wie is Sharon Hilgers namelijk? Sharon is een vrouw van 33 jaar die in erg korte tijd de wereld van de sieraden heeft veroverd. Dit is haar gelukt door het bedrijf My Jewellery op te richten. Middels dit bedrijf heeft zij een aanzienlijk groot aandeel van de markt weten te veroveren. Het bedrijf wordt door de Quote op een waarde van ruim 45 miljoen geschat. Dit heeft er onder andere voor gezorgd dat zij op plek 29 van de lijst met top 100 jonge selfmade miljonairs terecht is gekomen.

Sharon Hilgers wilde al van jongs af aan bekend worden in de wereld van de sieraden. Als klein meisje was ze dan ook altijd bezig om sieraden te maken. In het jaar 2011 heeft ze besloten om er echt werk van te maken en om flink door te pakken. Ze bedacht een website waar mensen haar sieraden konden kopen. Dit bleek een groot succes te zijn. Na een paar jaar had ze zoveel omzet gedraaid dat ze haar eerste filiaal in Den Bosch kon openen. Dit filiaal, in combinatie met de webshop, heeft haar veel geld op weten te leveren. De sieraden staan bekend om de uitstekende prijs kwaliteit verhouding, niet voor niets dat er zoveel dames zijn die hier graag winkelen.

Het vermogen van Sharon Hilgers

Het vermogen van Sharon Hilgers is sterk afhankelijk van de waarde van het bedrijf. Omdat ze op dit moment de eigenaar is wordt haar vermogen geschat op 45 miljoen. De kans is alleen groot dat het daadwerkelijke vermogen iets lager ligt. Ze heeft immers ook mensen in dienst die ze moet betalen en het is niet bekend of er andere mensen zijn die delen in het eigendom. Wel is het een feit dat het op dit moment erg voor de wind gaat voor Sharon. De ontwikkelingen voor het bedrijf zien er eveneens goed uit. Als het bedrijf zo snel groeit als in de afgelopen jaren dan is de kans groot dat haar imperium alleen maar groter zal worden. Zo bestaat de mogelijkheid dat Sharon Hilgers naar het buitenland gaat uitbreiden, al is hier op dit moment nog niets over bekend.

Liefdesleven van Sharon Hilgers

Sharon Hilgers is vrij stil als het aankomt over haar liefdesleven. De reden hiervoor is dat ze niet wilt dat alles gelijk in de media terecht komt. Wel heeft ze een tijdje geleden in een interview gezegd dat ze op dit moment een vriend heeft. De kans is groot dat deze relatie al een tijdje duurt, haar vriend is namelijk mede-eigenaar van het bedrijf geworden. Hij richt zich met name op de zakelijke kant van het bedrijf, denk bijvoorbeeld aan de financiën en de IT-kant. Voor zover bekend heeft Sharon Hilgers op dit moment nog geen kinderen.

Nog veel meer te weten komen?

We hopen dat je dankzij de info uit dit artikel wat meer te weten bent gekomen over het leven van Sharon Hilgers. Zoals je wel hebt kunnen zien is Sharon echt aan te merken als een powervrouw. Zij laat zien dat het mogelijk is om de top te bereiken, als je maar bereid bent om er hard genoeg voor te werken. Wil je nog veel meer te weten komen over de levens van bekende Nederlanders? Blijf dan zeker even hangen op deze site. Hier hebben we namelijk nog veel meer artikelen voor je geschreven. Door je goed in te lezen krijg je een zo volledig mogelijk beeld van de meest vermogende mensen uit ons kleine landje!

Nieuwste over Topondernemers