Ondernemer en privé: altijd en overal presteren

3 minuten leestijd

De titel zegt eigenlijk alles al: als ondernemer ben je niet alleen op werkgebied in jouw sector actief om het onderste uit de kan te halen. Je wilt op elk front presteren en de top behalen. En dat betekent dat – zodra de zakelijke outfit de wasmand in gaat en je vrijetijdskloffie tevoorschijn komt – er ook wat verwacht wordt van je lichamelijke prestaties. En dan hebben we het even niet over de sportschool! (al is seks een bijzonder effectieve work-out)

De knop omzetten

Als beginnend ondernemer, maar ook als succesvol zakenman, is het vaak lastig om van het ene op het andere moment die knop van werk naar ontspanning om te zetten. Weekenden en vakanties staan bij jou toch ook nog vaak in het teken van e-mails lezen en beantwoorden, online je voorraad checken of nog net even voordat de beurs sluit je aandelenportefeuille aanvullen. 

Dan is tijd met het gezin of alleen met je partner waar je ze 100% van je tijd en aandacht kunt geven uiterst zeldzaam. De tijd die je dan wel samen hebt, wil je dan ook goed besteden. 

Hulpmiddelen op alle vlakken van werk en leven

Er zijn apps en softwareprogramma’s om je werk te stroomlijnen. Er zijn technologische ontwikkelingen om op alle plekken van de wereld toegang tot informatie te hebben en pushberichten te krijgen die van jou een actie verwachten. En er zijn kleinere hulpmiddeltjes om van die momenten van ontspanning met je partner een ongetwijfeld succes te maken. 

Denk aan Cobra Kamagra kopen als je deze keer tijdens een gezellig weekendje weg met je wederhelft even niets aan het toeval over wilt laten. Of ga Kamagra jelly bestellen wanneer je binnen zeer korte tijd een erectie wilt om optimaal gebruik te maken van die vrij zeldzame momenten. 

Het effect

Er is niemand die je zal beoordelen op het inzetten van een hulpmiddel. Iedereen die erbij is zal er plezier in hebben. En sterker nog: het feit dat jij nu in bed beter kunt presteren, betekent dat je je een winnaar voelt. Het zal daarom doorwerken in je ondernemersactiviteiten. Vergeet dan ook niet dat alles met elkaar verbonden is. 

Net zoals druk op je werk een de sfeer of een vrijpartij negatief kan beïnvloeden, kan heerlijk ontspannen en sensuele seks met een langdurige erectie een positieve impact op je werk hebben. Mocht je op het ene vlak verbetering willen, dan kan het weleens slim zijn om op een heel ander gebied iets te veranderen. Als je het niet probeert, zal je het verschil nooit weten!

Nieuwste over Blog