/

Meer autoriteit voor je website? Linkbuilding doet precies wat je nodig hebt!

3 minuten leestijd

Geen enkel bedrijf kan tegenwoordig nog zonder een goede website, want dit is de eerste plek waar potentiële klanten meer informatie over je zoeken. Daarom is het ontzettend belangrijk dat je bedrijfswebsite goed gevonden wordt. Er zijn verschillende manieren om dit voor elkaar te krijgen. In de eerste plaats moet je site beschikken over sterke content. Unieke teksten die uiteraard helemaal foutloos geschreven zijn. Voor de beste vindbaarheid zet je natuurlijk ook vol in op SEO. De juiste zoekwoorden zorgen ervoor dat jij bovenaan de zoekresultaten verschijnt. Veel online marketing bureaus zijn hier ontzettend goed in, maar toch vergeten ze vaak een heel belangrijk aspect: linkbuilding. Dit is nu net de manier om meer autoriteit te krijgen met je website. Hoog tijd dus om zelf aan de slag te gaan!

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding wordt steeds belangrijker in de strijd om de beste zichtbaarheid op zoekmachines. Bij linkbuilding gaat het zowel om het verbinden van de verschillende pagina’s op je eigen site als om verbindingen tussen jouw website en andere sites. Deze laatste variant draait om de zogeheten backlinks. Het is de kunst om zo veel mogelijk backlinks te krijgen. Hierbij verwijzen externe websites via speciale links door naar je eigen site en geven hem meer gewicht. Hoe meer backlinks je website heeft, hoe betrouwbaarder hij gezien wordt. Je kunt het in feite zien als een soort socializen voor websites.

Hoe kom ik aan goede backlinks?

De theorie is vrij eenvoudig, maar de praktijk is net even iets ingewikkelder. Als eigenaar van een bedrijf en zelfs als online marketeer is het niet altijd eenvoudig om connecties aan te gaan met goede, betrouwbare websites. Dit is precies waar Publisher Place je bij kan helpen. Het platform voor linkbuilding neemt je ontzettend veel werk uit handen en biedt je de mogelijk om backlinks te plaatsen op allerlei verschillende websites. Kies uit ruim 8.000 verschillende blogs en tal van niches, zodat je je altijd kunt richten op jouw specifieke doelgroepen.

Is linkbuilding ook mogelijk voor mijn website?

Wil je weten of linkbuilding via Publisher Place ook iets is voor jouw website? Neem dan vrijblijvend contact op met Berjan Velderman. Hij is een expert in linkbuilding en vertelt je graag meer over de mogelijkheden en de vele voordelen voor jouw website.

Nieuwste over Blog