Laadpas elektrische auto maakt het je als ondernemer een stuk gemakkelijker

4 minuten leestijd

Last Updated on: 17th maart 2022, 09:25 am

Steeds meer mensen kiezen voor een elektrische auto. Daarmee zijn ze vaak goedkoper uit en bovendien is het rijden in een dergelijke auto veel beter voor het milieu. Kies je voor elektrisch rijden, dan is het erg verstandig gebruik te maken van de zakelijke laadpas. Het gebruik van een dergelijke laadpas biedt eigenlijk alleen maar voordelen. En daar vertellen we je hier graag meer over.

Je kunt terecht bij elk openbaar laadstation in ons land

Met een laadpas elektrische auto kun je terecht bij elk openbaar laadstation in ons land. Bovendien kun je met de laadpas elektrische auto vaak kiezen voor talloze extra’s in  de vorm van betalen voor parkeren en het wassen van de auto. Met de laadpas krijg je nooit te maken met toeslagen op het laadtarief en bovendien krijg je elke maand een overzichtelijke factuur met daarop een keurig overzicht van alle gemaakte reiskosten. Vervolgens wordt eens per maand via automatische incasso het bedrag van jouw rekening gehaald. Zelfs naar het betalen heb je dus helemaal geen omkijken. En gemak dient immers de mens.

Je krijgt zo altijd de maximale BTW teruggave

Met de laadpas elektrische auto ben je bovendien verzekerd van dat je te maken krijgt met de maximale BTW teruggave en hoef je dus niet meer alle bonnetjes te bewaren. Dat zal zeker de zakelijke rijder die het al druk genoeg heeft als muziek in de oren klinken. Met de zakelijke laadpas kun je terecht bij elk openbaar laadstation in ons land. Bepaalde laadpassen kun je ook prima in het buitenland  de auto laden. Of je nou gebruik maakt van een publieke laadpaal of een snellader, met deze pas kun je altijd uit de voeten. Wat je zeker ook kunt doen is de laadpas koppelen aan de laadpaal bij jou thuis. Zo kun je ook die kosten via de zaak laten lopen. 

Je krijgt een speciale app bij de zakelijke laadpas

Bij de laadpas krijg je een speciale app. Je ziet op de app in realtime waar zich bij jou in de buurt laadstation bevinden en ook waar je het meest voordelig kunt laden. Zeker is dat je nooit een toeslag hoeft te betalen op de gehanteerde laadprijs per kilowattuur. 

Kies bij de laadpas voor verschillende extra’s

Je kunt de laadpas ook kiezen voor verschillende extra’s. Zo kun je zonder extra kosten gebruik maken van het openbaar vervoer als je dat wenst en kun je eveneens gebruik maken van de OV fiets. Je kunt met de pas eveneens betalen voor parkeren en er mee betalen als je met de auto door de wasstraat gaat. Ook voor de aanschaf van autovloeistoffen kun je dan prima met de laadpas betalen. Kortom; met de laadpas ben je noot duur uit en kun je besparen op de laadkosten. Het overzicht van de transacties is handig en daardoor mis je geen BTW teruggave meer. Redenen genoeg dus om ook voor deze laadpas te kiezen, als jij je het zelf gemakkelijker wilt maken en meer overzicht wilt hebben. 

Redactie

De dynamische redactie van ondernemers.com wordt gevormd door een getalenteerde groep freelancers met een gedeelde passie voor ondernemen en een schat aan ervaring in diverse bedrijfssectoren.

De diverse achtergronden van de freelancers vormen een krachtig team dat ondernemers.com voorziet van een rijk scala aan artikelen. Samen streven ze ernaar om lezers te inspireren, informeren en ondersteunen bij hun ondernemersreis, met als doel het stimuleren van een bloeiende en veerkrachtige zakelijke gemeenschap.

Nieuwste over Ondernemerstips