Kan je bedrijf niet zonder airco?

2 minuten leestijd

Bron afbeelding: Klimarent.nl

Het kan zijn dat de productie in jouw bedrijf veel hitte oplevert. Om het werkklimaat dan toch optimaal te houden voor je medewerkers heb je dag en nacht, zomer en winter, de airco aan staan. Maar wat nu als je airco het begeeft? Dan loopt de temperatuur al snel veel te hoog op. Je medewerkers kunnen dan hun werk niet meer veilig en naar behoren uitvoeren. Er moet dan dus snel een goede oplossing komen. Een mobiele airco huren is dan de perfecte oplossing. Je hoeft deze airco niet te laten installeren en je kunt ‘m net zo lang gebruiken tot je eigen airco weer gemaakt is en weer volop kan functioneren.

Een airco huren voor in de productiehal zorgt ervoor dat bij calamiteiten de productie niet stil komt te liggen.

Een mobiele airco is ook een mooie tijdelijke oplossing

Ben je van plan om nieuw te bouwen voor je bedrijf? En moeten je medewerkers en jij daarom voorlopig werken in een tijdelijke oplossing? Dan is het uitermate belangrijk dat je een fijn klimaat weet te realiseren. In de herfst en de winter zal het vooral gaan om het verwarmen en ventileren van de ruimte. Verwacht je komende zomer nog in je tijdelijke onderkomen te verblijven? Dan is het wel een goed idee om voor dan een mobiele airco te huren. Zeker in een tijdelijke keet met een plat dak kan het heel erg warm worden.

Ook andere oplossingen zijn te huur

Wanneer je een bouw- of klusbedrijf hebt, dan weet je het wel. Je kunt op een gegeven moment niet verder met de afwerking van een pand omdat het vocht nog niet volledig uit de muren, het plafond en de vloeren verdwenen is. Om te voorkomen dat je werkzaamheden teveel uitlopen kun je het best een ontvochtiger huren. Deze mobiele apparatuur is uitermate geschikt om nieuwbouwpanden snel te laten drogen. Je kunt dan deze klus klaren en door naar de volgende.

Welke handige mobiele oplossingen gebruik jij in je bedrijf?

Nieuwste over Ondernemerstips