Je personeelsplanning hoeft geen bron van stress te zijn

2 minuten leestijd

Het maken van de personeelsplanning is voor veel bedrijven een voortdurende bron van stress. Dan denk je dat je je planning op orde hebt, dan meldt een van je medewerkers zich ziek of gaat uit dienst. Je moet dan iedereen weer nabellen en vragen of er iemand wat extra diensten kan draaien of diensten wil ruilen. Daarna moet je iedereen weer op de hoogte brengen van de wijzigingen en hopen dat het hierbij blijft. Hoe handig zou het zijn als de personeelsplanning in the cloud kan en dat iedereen een mail en een pushmelding krijgt wanneer de nieuwe planning of wijzigingen zijn doorgevoerd? Dat kan! Neem contact op met Nostradamus en ontdek wat zij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Ook voor je urenregistratie is een oplossing

De urenregistratie zorgt voor belangrijke informatie met betrekking tot de facturatie aan je klanten, maar ook voor de uitbetaling van je personeel. Het is dus van essentieel belang dat je urenregistratie op orde is. Heb je de juiste urenregistratie software? Dan kan dat je veel tijd en veel fouten besparen. Ook wanneer je medewerkers thuiswerken kun je deze software inzetten. Het handige van deze software is dat je deze direct kunt connecten met je personeelsplanning, de salarisadministratie en natuurlijk met het inkloksysteem. Zo weet je precies wie er wanneer aan het werk is, hoeveel uren er worden gemaakt, hoeveel overuren er worden gemaakt én hoeveel vakantie-uren je mensen hebben.

Thuiswerken wordt zo overzichtelijker

In de afgelopen periode zijn we allemaal zo veel mogelijk gaan thuiswerken. We hebben gemerkt dat dit, in de meeste gevallen, heel goed werkt. Zo goed, dat veel bedrijven er voor kiezen om (deels) vanuit huis te blijven werken. Voor werkgevers en HR-afdelingen echter, is het een stuk lastiger om te monitoren hoeveel uren er worden gemaakt en of iedereen volgens de planning aan het werk is. Door de software van Nostradamus te gebruiken kan dit goed inzichtelijk worden gemaakt.

Redactie

De dynamische redactie van ondernemers.com wordt gevormd door een getalenteerde groep freelancers met een gedeelde passie voor ondernemen en een schat aan ervaring in diverse bedrijfssectoren.

De diverse achtergronden van de freelancers vormen een krachtig team dat ondernemers.com voorziet van een rijk scala aan artikelen. Samen streven ze ernaar om lezers te inspireren, informeren en ondersteunen bij hun ondernemersreis, met als doel het stimuleren van een bloeiende en veerkrachtige zakelijke gemeenschap.

Nieuwste over Ondernemerstips