/

Hét online marketingbureau uit Rhenen

3 minuten leestijd

Ontdek Jictex: jouw partner in data gedreven marketing

Bij online marketing is het essentieel om een partner te hebben die de fijne kneepjes van de markt begrijpt en een persoonlijke, data-gestuurde aanpak biedt. Dit is waar wij, Jictex, in uitblinken. Wij zijn niet zomaar een online marketing bureau in Rhenen. Wij zijn jouw strategische partner in groei en innovatie, gefocust op online marketing, website ontwikkeling, design en automatisering. Alles onder één dak.

Wat maakt Jictex uniek?

Geen twee bedrijven zijn hetzelfde en dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom hanteren we een aanpak op maat gedreven door data en inzichten. We zorgen ervoor dat jouw marketingstrategieën aansluiten bij jouw unieke bedrijfsdoelen en doelgroep. Ons team van specialisten gaan diep in op jouw bedrijf om niet alleen kwalitatieve leads te genereren, maar ook om sterke follow-up strategieën en lead beheerplannen te ontwikkelen.

Onze diversiteit is onze kracht

De wereld van marketing is enorm, en specialisatie is cruciaal voor succes. In en buiten Rhenen heeft Jictex een divers team van experts in verschillende marketinggebieden. Of het nu gaat om SEO, content marketing, social media strategieën, payper-click reclame, e-mailmarketing of webdesign en -ontwikkeling, wij hebben de oplossing en onze specialisten zorgen voor een aanpak van hoge kwaliteit die gericht is op resultaten.

Meer dan alleen marketing

Onze diensten stoppen niet bij marketing. We kijken verder dan dat, denkend aan de volledige cyclus van het aantrekken van klanten tot het behouden ervan. Onze strategieën omvatten geïntegreerde follow-up plannen en lead management oplossingen, zodat je niet alleen nieuwe klanten aantrekt, maar ze ook behoudt.

Een voorproefje van wat mogelijk is

Voordat we een langdurige samenwerking aangaan, biedt Jictex gratis een eerste marktonderzoek. Dit geeft je een helder beeld van jouw online positie en kansen voor SEO en SEA campagnes. Hiervan maken wij een rapportage welke wij graag toelichten in de vorm van een presentatie. Vervolgens kunt u zelf kiezen wat je met onze ideeën doet, met of zonder onze hulp. Natuurlijk raden wij wel altijd aan gebruik te maken van de kennis en ervaring die wij marketeers hebben, voor het behalen van optimaal resultaat.

Onze belofte: flexibiliteit en kwaliteit

Wij geloven sterk in de kwaliteit van ons werk en de resultaten die we leveren. Daarom bieden wij onze diensten aan op basis van een maandelijks abonnement. Als je niet tevreden bent, zijn we realistisch genoeg om de samenwerking niet onnodig voort te zetten.

Jouw partner in groei

Vanuit ons thuis in Rhenen zijn we meer dan een marketingbureau; we zijn een verlengstuk van jouw bedrijf, toegewijd aan jouw groei en succes. Ben je klaar om jouw bedrijf naar nieuwe hoogtes te tillen met een data gedreven, gepersonaliseerde aanpak? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat Jictex voor jou kan betekenen. 

Nieuwste over Blog