Happy on Web neemt webshop Kabelmaatje.nl over  

2 minuten leestijd

Altijd leuk om een nieuwtje te kunnen delen natuurlijk. En zoals de titel al verraadt: de website Kabelmaatje.nl wordt overgenomen door Happy on Web. Daardoor blijft de goede service en de nummer 1 plek voor uitmuntende kabels gelukkig bestaan.

Het stond bij Happy on Web vast rood omcirkelt. De dag dat Kabelmaatje.nl werd overgenomen door Happy on Web. Dat laatste bedrijf verkoopt al jaren online batterijen, opladers, powerbanks, een veel andere onderdelen voor telefoons en tablets. Maar nu worden daar ook nog een hoogwaardige kabeltjesgigant aan toegevoegd.

Kabelmaatje.nl blijft dé plek voor kabels

De naam Kabelmaatje zal blijven bestaan en je kan dus gewoon blijven bestellen bij je favoriete webshop voor kabels. Doordat Happy on Web de overname van Kabelmaatje.nl heeft gerealiseerd, kan het blijven groeien in de toekomst.

Vanuit passie voor telefoons zijn ze bij Kabelmaatje.nl begonnen met online verkoop van de beste kabeltjes. Door nauwkeurigheid en testen geven ze de garantie dat de kabeltjes echt zijn. Ook zal je alles krijgen voor een zachtere prijs dan je gewend bent bij de telefoonproducent zelf. Daarom alleen al zou je moeten kiezen voor kabelmaatje

Bij kabelmaatje hebben ze kabels in huis voor allerlei verschillende telefoons en producten. Zo kan je voor onder andere je iPhone, iPad, Samsung, Huawei, JBL of Macbook de beste opladers krijgen.

Over Happy on Web

Happy on Web is een bedrijf dat online zorgt voor de beste telefoonaccessoires. Zo werken ze onder andere samen met de phonegigant.nl, opladers.nl, gsmbatterij.nl, gsmoplader.nl en knoopcelgigant.nl. Door al deze bedrijven in de loop der jaren samen te voegen zorgen ze voor een goedkoper markt voor consumenten. Daarentegen zal dit nooit ten koste gaan van de kwaliteit. Door focus op de beste webwinkels krijg jij als klant waar je voor betaald.

De garantie van kabelmaatje en Happy on Web

Bij zowel kabelmaatje als Happy on Web willen ze de consument geven waar het recht op heeft. Daarom staan er een aantal garanties centraal binnen deze bedrijven.

Denk aan:

  • Altijd een scherpe prijs
  • Altijd een ruim aanbod
  • Veilig online betalen
  • Snelle verzending
  • 6 maanden garantie
  • Een goede klantenservice

Nieuwste over Topondernemers