/

Factuurverwerking makkelijker maken

3 minuten leestijd

De administratie is vaak een ondergewaardeerd klusje. Administratie is zo’n opeenstapeling papieren geworden dat het een ware nachtmerrie is. Deze stapel papieren kost je uren aan werk om uit te zoeken en dat geeft natuurlijk erg veel stress. Om bij jou al deze stress weg te nemen, is er nu een manier om jouw factuurverwerking veel makkelijker te maken. Je kunt namelijk met behulp van speciale factuurverwerking software tijd én geld besparen, waardoor je ook veel minder stress op je hals haalt.

Jouw factuurverwerking optimaliseren

Je kunt jouw factuurverwerking makkelijk optimaliseren en daardoor genieten van heel veel voordelen. Je hebt namelijk alles digitaal, alle inkomende facturen op één plek. Dus geen losse facturen meer op de werkvloer en je hoeft het ook niet meer handmatig af te lezen. Dat scheelt je behoorlijk veel tijd. Het mooie van deze software is dat de facturen automatisch kunt matchen aan orders. De bedragen, leveranciers en factuurnummers worden automatisch afgelezen en gestuurd naar goedkeurders binnen je bedrijf. Dit maakt de administratie een stuk makkelijker.

Meer controle over jouw financiën dankzij factuurverwerking software

Door jouw factuur proces te automatiseren, houd je zeeën van tijd over én je hebt meer controle over de financiën van je bedrijf. Deze software houdt namelijk inkomende facturen bij waardoor je weet welke facturen je wel en niet betaald hebt. Hier hoef jij dus niet naar om te kijken, dit gaat vanzelf. Je kunt direct in een oogopslag zien wat al jouw uitgaven zijn, waardoor je makkelijker financiële plannen kunt maken voor de toekomst. En ook niet geheel onbelangrijk: zulke software biedt altijd de actuele versie op basis van vernieuwde regelgeving.

Implementatietips

Wil jij binnen je bedrijf gebruik maken van een factuurverwerking software zoals Easy1.com maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Dan zetten wij nog een paar tips op een rijtje zodat jij deze software goed kunt implementeren binnen je werkwijze. Een vlotte implementatie begint met een duidelijke voorbereiding. Organiseer trainingen voor teamleden die met dit systeem gaan werken en lees de kennisbank van Easy1 door om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Zorg voor voortdurende ondersteuning zodat er bij eventuele vragen direct geholpen kan worden. Zo weet je zeker dat je factuurverwerking goed verloopt.

Nieuwste over Blog