Een kantoorinrichter inhuren? Doe het zelf! Dit bespaar je veel geld.

5 minuten leestijd
Een kantoorinrichter inhuren

Last Updated on: 27th mei 2024, 12:43 pm

Als ondernemer wil je natuurlijk dat jouw kantoor er professioneel en uitnodigend uitziet, maar tegelijkertijd wil je ook niet te veel geld uitgeven. Het inhuren van een kantoorinrichter lijkt misschien een handige oplossing, maar deze professionals rekenen vaak hoge marges om eventuele onverwachte kosten te dekken. Denk bijvoorbeeld aan hogere prijzen voor schilders, ziekte van ingehuurde zzp’ers, en duurdere vloeren. Overal wordt marge over gerekend, wat de uiteindelijke kosten aanzienlijk verhoogt. Het goede nieuws? Je kunt dit beter zelf doen en zo flink wat geld besparen. Hier lees je hoe je dit stap voor stap kunt aanpakken.

Vloer laten leggen

Een nieuwe vloer in je kantoor kan een grote impact hebben op de uitstraling en functionaliteit van de ruimte. Gelukkig hoeft het laten leggen van een vloer niet duur te zijn. De meeste vloerenbedrijven bieden deze service aan voor een redelijke meerprijs. Het is belangrijk om bij meerdere bedrijven offertes aan te vragen en deze te vergelijken. Een Karwei of Gamma biedt tegenwoordig ook gewoon een online legservice aan. Zo weet je zeker dat je niet te veel betaalt en krijg je een goed beeld van wat de markt biedt. Ook kun je online reviews lezen om de kwaliteit van de dienstverlening te beoordelen.

Muurtje schilderen

Een frisse verflaag kan wonderen doen voor de uitstraling van je kantoor. In plaats van een dure kantoorinrichter in te schakelen, kun je eenvoudig een lokale schilder inhuren. Lokale schilders hebben vaak minder overheadkosten en kunnen hierdoor concurrerende prijzen aanbieden. Bovendien zijn ze meestal flexibel en kunnen ze snel inspringen als dat nodig is. Vraag offertes aan bij verschillende schilders en vergelijk deze om de beste deal te vinden. Vergeet niet om ook hier online reviews te checken om een betrouwbare schilder te vinden.

Kantoormeubelen

Bij het inrichten van een kantoor zijn goede kantoormeubelen essentieel. Neem bijvoorbeeld Van Garderen Kantoormeubelen. Een van de oudste en bekendste kantoormeubelspecialisten in Nederland. De kans dat jouw projectinrichter hier zijn kantoormeubelen koopt is vrij goed. Dit is een uitstekende optie voor ondernemers die willen besparen. Van Garderen (online als VGkantoormeubelen.nl) biedt een breed scala aan kantoormeubelen aan tegen zeer scherpe prijzen. Door direct bij hen te kopen, bespaar je meer dan 70% in vergelijking met de kosten van een volledige projectinrichting via een kantoorinrichter. Je kunt zowel nieuwe als gebruikte meubelen vinden, afhankelijk van je budget en wensen. Van Garderen Kantoormeubelen komt de kantoormeubelen ten alle tijden gratis leveren en bezorgen.

Bovenstaande afbeelding is een voorbeeld van een recente plaatsing van Van Garderen Kantoormeubelen. Bekijk www.vgkantoormeubelen.nl voor meer informatie!

Stucador en andere vakmensen

Voor klussen zoals stucwerk en andere gespecialiseerde werkzaamheden is het handig om online vergelijkingssites te gebruiken. Platforms zoals Werkspot of Marktplaats bieden de mogelijkheid om eenvoudig meerdere offertes aan te vragen en de beoordelingen van vakmensen te bekijken. Dit zorgt ervoor dat je een goede prijs-kwaliteitverhouding krijgt en voorkomt dat je te veel betaalt. Door zelf vakmensen te vergelijken en in te huren, bespaar je aanzienlijk op de kosten die een kantoorinrichter zou rekenen.

Koop zelf jouw kantoorinrichting online!

Door zelf de regie te nemen over de inrichting van je kantoor, kun je meer dan de helft van de kosten besparen in vergelijking met het inhuren van een kantoorinrichter. Het vraagt wat tijd en moeite om offertes aan te vragen en vakmensen te vergelijken, maar de besparing is de moeite waard. Uiteindelijk ben jij de ondernemer, en het besparen op kosten door slimme keuzes te maken hoort daar bij. Bovendien geeft het zelf inrichten van je kantoor een voldaan gevoel en controle over het eindresultaat.

Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het plannen van jouw kantoorinrichting en zie hoeveel geld je kunt besparen door zelf de touwtjes in handen te nemen!

Redactie

De dynamische redactie van ondernemers.com wordt gevormd door een getalenteerde groep freelancers met een gedeelde passie voor ondernemen en een schat aan ervaring in diverse bedrijfssectoren.

De diverse achtergronden van de freelancers vormen een krachtig team dat ondernemers.com voorziet van een rijk scala aan artikelen. Samen streven ze ernaar om lezers te inspireren, informeren en ondersteunen bij hun ondernemersreis, met als doel het stimuleren van een bloeiende en veerkrachtige zakelijke gemeenschap.

Nieuwste over Blog