Een businesscoach inschakelen op het juiste moment:

3 minuten leestijd

Heb je het idee dat je door de bomen het bos niet meer ziet? Dat je te veel hooi op je vork neemt? Dat je denkt dat er geen einde komt aan het werk? Bedenk dan eens of je wel genoeg door een ander laat doen. Je kunt niet al het werk in je eentje uitvoeren. Er zijn werkzaamheden die anderen beter kunnen verrichten dan jijzelf. Dat wil niet zeggen dat je moet stoppen met ondernemen, maar dat je prioriteiten moet leren stellen. Wanneer je op het punt bent aangekomen dat je het idee hebt dat aan je werkzaamheden geen eind meer komt, dan wordt het tijd dat je eens kijkt op de website van Tibor. Zij hebben businesscoaches die de focus leggen op tactische bedrijfsvoering en zakelijke groei. Die je met je neus op de feiten drukken!

Wat kan een businesscoach betekenen voor jou als ondernemer?

Als ondernemer heb je sterke én zwakke punten, maar weet je ook welke die zijn? Je weet waarom je ondernemer bent en waarom je doet wat je nu doet. Als je al langer ondernemer bent zul je merken dat groei tot stilstand komt en daarmee ook de inkomsten. Dan wordt het tijd dat je business coaching inzet om je te helpen de juiste structuur en strategie te vinden waarmee je jouw bedrijf kunt schalen. Schalen is het nieuwe groeien al zit er wel verschil in. Zoals eerder gezegd zal je bedrijf zeker in het begin groeien en groei leidt tot hogere omzet, maar ook hogere kosten. Schalen, ofwel het andere groeien leidt tot meer groei en omzet, maar bij schalen is het de bedoeling dat de kosten niet meestijgen met de groei.

Een succesvol bedrijf door business coaching:

Door het inschakelen van business coaching zal je zelf meer ruimte krijgen. Dat komt omdat je een beter inzicht in jezelf en je bedrijf krijgt. Bij Tibor vind je coaches die zelf ondernemer zijn en die meer doen dan coachen alleen. Ze vertellen je wat er moet gebeuren en maken je duidelijk waarom. Door je met je neus op de feiten te drukken ga je ook inzien dat dit nodig is. De coaches laten je zien hoe je iets kunt bereiken en wat er nodig is om dit te bereiken. Daarvoor wordt samen met jou een plan opgesteld en vertaald naar een meetbare missie. Een traject bij Tibor vergt een tijdsinvestering van minimaal 8 uur per week. Dat lijkt veel, maar vergeet niet dat je, door met een business coach in zee te gaan, hier uiteindelijk veel meer dan alleen tijd voor terug krijgt!

Redactie

De dynamische redactie van ondernemers.com wordt gevormd door een getalenteerde groep freelancers met een gedeelde passie voor ondernemen en een schat aan ervaring in diverse bedrijfssectoren.

De diverse achtergronden van de freelancers vormen een krachtig team dat ondernemers.com voorziet van een rijk scala aan artikelen. Samen streven ze ernaar om lezers te inspireren, informeren en ondersteunen bij hun ondernemersreis, met als doel het stimuleren van een bloeiende en veerkrachtige zakelijke gemeenschap.

Nieuwste over Blog