Dit vind je in de tas van een ondernemer 

4 minuten leestijd

Last Updated on: 6th oktober 2022, 10:09 am

Vandaag de dag zijn veel ondernemers dagelijks op pad. Niet alleen omdat ze naar klanten moeten. Of andere zakelijke afspraken. Maar juist ook omdat je overal kunt werken. In je favoriete koffiezaakje, in je thuiskantoor of op een andere werkplek. Daarom is de tas van ondernemer vandaag de dag ongelooflijk belangrijk. Dit vind je in een tas van een ondernemer.

Veel kun je tegenwoordig onderweg doen. Daarom vind je altijd een laptop of een tablet in de tas van een ondernemer. Logisch, want je hebt vandaag de dag ook overal een wifi-verbinding tot je beschikking. Veel ondernemers gebruiken ook hun mobiel wanneer ze onderweg zijn. 

1. Agenda 

De papieren agenda blijft een hot item onder ondernemers. En dat komt ook omdat je op deze manier heel overzichtelijk ziet wat je allemaal nog moet doen. Reden genoeg dus om een papieren agenda in je tas te hebben. Al is het maar ter ondersteuning van je digitale agenda. In een agenda kun je niet alleen je afspraken bij houden, maar natuurlijk ook je to do’s.

2. Notitieboek 

Aantekeningen zijn heel belangrijk. Om later nog even terug te lezen. Daarom hebben veel ondernemers een notitieboek in hun tas zitten. Echt een standaardproduct voor ondernemers. Veel ondernemers vinden het ook fijn om regelmatig een brainstormsessie te doen. En je raadt het al: daar is een notitieboek heel belangrijk voor! En heb je nu ineens een ingeving? Schrijf het op!

3. Koffie to go-beker 

Het levenselixer van een ondernemer is uiteraard koffie. Maar als ondernemer van deze tijd vind je het milieu ook belangrijk. Daarom heeft elke ondernemer een goede koffie to-go beker bij zich. Vaak kun je ook nog korting krijgen als je geen kartonnen beker gebruikt. Win-winsituatie dus! En ga je op pad vanuit huis? Dan kun je lekker je eigen koffie meenemen. 

4. Lunchbox 

Altijd maar voorverpakte broodjes? Dat is natuurlijk niet goed. In de tas van de bewuste ondernemer vind je dan ook altijd een lunchbox. Gezonde recepten waardoor je zeker weet dat je goed voor jezelf zorgt. Want jij bent jouw bedrijf. En des te belangrijker is het om goed voor jezelf te zorgen. Buiten de deur lunchen? Lekker! Maar niet 5 dagen in de week. 

5. Promotiemateriaal 

En wat ook belangrijk is, is promotiemateriaal. Materiaal van jou als ondernemer. Misschien spreekt iemand je wel aan. Misschien drink je wel een koffie met een potentiële klant. Of misschien kun je ergens wel iets achterlaten. Reden genoeg om ervoor te zorgen dat je altijd promotiemateriaal hebt liggen. Denk bijvoorbeeld aan stickers, visitekaartjes of flyers. 

Kies de juiste business tas

Als ondernemer wil je goed voor de dag komen. Daarom is het ook belangrijk om een goede zakelijke business tas uit te zoeken. Denk bijvoorbeeld aan een laptoptas van leer of een rugzak met een laptopvak. Het is goed om erop te letten dat je rugzak wel een representatief zakelijk vertoon heeft. Je wilt tenslotte niet met een afgetrapte en verkleurde rugzak bij een zakelijke meeting komen.

Nieuwste over Blog