Bestel je kerstpakketten eenvoudig en snel online

4 minuten leestijd

Het lijkt nog ver weg maar de kerstshows bij de tuincentra zijn alweer begonnen en de dagen worden snel korter, dus de kerst komt snel dichterbij. Dit jaar zal de kerst er voor velen waarschijnlijk anders uitzien en ook op het werk zullen de festiviteiten in aangepaste vorm plaats moeten vinden. Sterker nog, bij veel bedrijven werken de meeste mensen nog steeds veel thuis, tot het einde van het jaar. Om je medewerkers te laten weten dat je aan ze denkt en dat je ze waardeert, in deze vreemde tijden des te meer, is een kerstpakket absoluut onmisbaar. En wist je dat je die ook heel gemakkelijk online bestelt? Hoe dat werkt en wat je zoal kunt kiezen, lees je hier.

Snel en eenvoudig

Kerstpakketten uitzoeken voor je personeel was nog nooit zo gemakkelijk: online vind je een compleet assortiment aan pakketten. Filter op hoeveel je uit wil geven of bijvoorbeeld op thema en je vindt snel wat je zoekt. Er is voor elk budget een pakket te vinden, zo kun je al voor €10 een mooi pakket aan je medewerkers geven. Maar je kunt ook uitpakken met luxe pakketten, bijvoorbeeld compleet met een slow cooker of vuurkorf.

Traditioneel pakket

Al jaren blijkt het traditionele kerstpakket, boordevol etenswaren, bijzonder populair. Deze zijn vaak snel uitverkocht, reden te meer om snel te bestellen dus! Wel waarderen mensen het vooral als er A-merken in het pakket zitten, dus dat is iets om in het achterhoofd te houden.

Gadgets

We zien ook steeds vaker dat er gadgets in het kerstpakket zitten en dit wordt vaak ook gewaardeerd. Dus dat pakket met een slow cooker zal veel mensen aanspreken. Maar ook echte gadgets als een noise cancelling koptelefoon doen het meestal wel goed.

Unieke pakketten

Makro kerstpakketten heeft ook een lijn met unieke pakketten, samengesteld door experts op basis van trends van dit moment. Dit jaar zijn er 4 pakketten die alleen bij Makro te krijgen zijn:

  • Magic Winter roept direct het nostalgische wintergevoel op. Denk warme chocomel met marshmellows, koek en zopie en lekker borrelen.
  • Gedeeld Geluk staat voor het plezier van delen. Een pakket vol lekkers om samen te delen dus.
  • Join the Journey neemt je mee op reis en is een stoer pakket voor ontdekkingen.
  • Me Time laat je genieten met alles wat jij lekker vindt: tijd voor jezelf!

Mix & Match

Wil je wat anders dan anderen? Stel dan je eigen kerstpakket samen. Ook online kun je kiezen wat er in jou pakket komt, waarmee je bijvoorbeeld de identiteit van je bedrijf uitstraalt. Sta jij voor innovatie, dan past een pakket met nieuwe snufjes misschien beter dan een traditioneel pakket. Ga je vooral voor duurzaam? Ook daarvoor is tegenwoordig genoeg te krijgen om een mooi pakket mee te vullen.

Ook kun je verschillende pakketten samenstellen, vooral leuk als je je mensen goed kent en weet wat iedereen leuk vindt. Zo kun je iedereen een persoonlijk pakket geven, maar dan moet je er natuurlijk wel even tijd voor maken! Maar dan mag je er ook vanuit gaan dat het gewaardeerd wordt dat jij daar tijd en moeite in steekt!

Nieuwste over Topondernemers