Beste winkels om als Ondernemer inkopen te doen

4 minuten leestijd

Bureau, stoelen, tafels en andere kantoorartikelen. Allerlei dingen die je nodig hebt voor je kantoor. Of je met meerdere mensen werkt of niet. Als ondernemer wil je zo goedkoop mogelijk, maar tegelijk ook zo goed mogelijk, je inkopen doen zodat de kosten laag blijven. Soms kan dit nog een hele uitdaging zijn en ook tijdrovend. Wij hebben daarom alvast wat winkels op een rijtje gezet.

Elke ondernemer koopt voor een andere reden zijn goederen of diensten in. Als ondernemer koop je bijvoorbeeld grondstoffen, hulpstoffen en halffabricaten in om die vervolgens te verwerken tot eindproduct. Het product wat jij uiteindelijk verkoopt. Als horeca-ondernemer koop je natuurlijk wel je volledige cola flesjes en bierfusten in, maar waar haal je jouw biefstuk vandaan? Kies je voor de laagste prijs of de beste kwaliteit? Als ondernemer is het natuurlijk een voordeel dat je sommige btw kunt aftrekken van je inkopen. Hierdoor heb je eigenlijk altijd ‘standaard 21% korting’.

Vergelijkingssite bigshopper.nl

Dit is misschien geen winkel, maar wel een vergelijkingssite met heel veel verschillende winkels. Maar liefst 1266 verkopers waardoor je ze allemaal met elkaar kan vergelijken en de beste prijs kan vinden. Kies bijvoorbeeld voor de categorie bureau organizers en krijg zo de beste en goedkoopste opties naast elkaar.

Als ondernemer is bigshopper.nl ook nog eens een goede plek om jouw producten te verkopen. Doordat ze met Google CSS samenwerken zijn er veel voordelen. Jouw product of dienst wordt op een eerlijke plek op de site geplaatst. Het is dus niet: wie meer betaalt, komt hoger op de site terecht. Door Google CSS heb je 20% korting op je klikkosten en je data wordt bijgehouden. Bigshopper: voordelig inkopen doen en je diensten en producten voordelig aanbieden!

Internationale horeca: HANOS

HANOS is al sinds 1975 een grote horeca groothandel die horecagelegenheden en ondernemers aan hun artikelen brengt. Zij zullen alle producten bij jou leveren in de onderneming. Het bedrijf is niet alleen voor horeca ondernemers. Je kunt er uiteraard ook eten voor je personeel inkopen.

Naast dat je er inkopen kunt doen, is het ook een groot platform van kennis rondom de horeca. HANOS organiseert masterclasses en activiteiten. Wat zijn de trends binnen de horeca en wat niet? Hierdoor blijf je up-to-date wat er gaande is in de horeca wereld.

Makro

Deze grote winkel voor food en non-food is verspreid over heel Nederland met 17 vestigingen. Je kunt hier in grote aantallen producten kopen. Hoe meer, hoe goedkoper. Fijn om verpakkingsmateriaal in grote aantallen te kopen. Maar ook kleine aantallen kunnen. Je kunt zelfs op brandstof voor je bedrijfsauto besparen, want bij zeven filialen kun je voordelig tanken!

Orderchamp

Dit jonge bedrijf is pas in 2019 opgericht. Zij brengen merken, leveranciers en retailers met elkaar in verbinding. Voor en door ondernemers dus. Jij kunt je inkopen doen en hiermee een andere onderneming helpen. Hierdoor kun je misschien nieuwe ondernemers in de buurt vinden. Dat is ondernemen op een eerlijke manier! Tegenwoordig zijn steeds meer consumenten zich bewust van wat ze kopen. De herkomst en de manier waarop het product gemaakt is, wordt steeds belangrijker. Wanneer jij een een label van een lokale ondernemer aan je product kan hangen, zullen consumenten dit sneller kopen omdat ze dan een gevoel krijgen dat ze de lokale onderneming ook steunen. Een product met een verhaal sells!

Daarnaast kun je ook jouw dienst of product ook op Orderchamp aanbieden waardoor je onderneming ook weer bekender kan worden. De perfecte marktplaats voor ondernemers!

Nieuwste over Ondernemerstips