3 redenen waarom jij vandaag nog drinkbekers wilt bedrukken met jouw logo

4 minuten leestijd

Of jij nu jouw zakelijke partners wilt verrassen met een persoonlijke waterfles of juist potentiele klanten wilt voorzien van een drinkfles. Een drinkbeker bedrukken is een mooie manier om promotie te maken voor jouw bedrijf. Met een sterke fles en een mooi logo kom je al snel een heel eind! In deze blog vertellen we jou daar graag meer over!

Allereerst ben jij waarschijnlijk benieuwd naar de waarom. Want waarom zou je eigenlijk kiezen voor flessen bedrukken? Hiervoor zijn een aantal redenen. En de belangrijkste drie vertellen we jou graag. Want waterflessen, bidons of drinkbekers bedrukken zorgt er in het algemeen voor dat je klantrelaties versterkt, het kan bijdragen aan de gezonde levensstijl van bijvoorbeeld je werknemers maar het werkt zeker ook ondersteunend aan jouw missie of visie. Hoe dat precies werkt leggen we je graag uit.

1. Giveaway voor relaties

Een giveaway is altijd een goede zet. Eigenlijk is een giveaway een cadeautje dat vaak bestaat uit een dagelijks product dat iedereen wel goed kan gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een sleutelhanger, stressbal of dus een handige waterfles. Een giveaway is meestal niet heel duur om te laten maken, je kan het vaak in een groot aantal bestellen zodat de prijs per product laag ligt én je kunt het personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan jouw bedrijfslogo of slogan bedrukt op het product.

Het lijkt overbodig om te vertellen, maar iedereen vindt het leuk om iets gratis te krijgen. Kijk maar eens op beurzen of wanneer er iets gratis wordt uitgedeeld in de supermarkt. Dan zijn wij mensen er als de kippen bij. Zo werkt het ook als je een giveaway geeft aan werknemers, potentiele klanten of juist werkrelaties. Je verbindt jouw bedrijf op een zachte manier met deze persoon. En daarbij is de kans groot dat ze het product gaan gebruiken waardoor je bij ze op het netvlies blijft staan.

2. Ondersteunend aan je missie of visie

Wil jij mensen helpen om een gezondere levensstijl te krijgen, bijvoorbeeld als sportcoach of als manueeltherapeut? Dan kan het mooi zijn om een drinkfles cadeau te geven als iemand zich inschrijft. Maar ook als je bijvoorbeeld duurzaamheid hoog in het vaandel hebt staat kan het mooi zijn om ervoor te kiezen om een herbruikbare fles te schenken. Vaak kun je jouw missie of visie koppelen aan een mooi relatiegeschenk. Zeker wanneer je kiest voor kwaliteit. Want uiteindelijk moet iedereen waterdrinken!

3. Bijdragen aan een gezonde levensstijl

We weten allemaal dat we dagelijks minimaal 2 liter water moeten drinken. Dat is goed voor onze afvalstoffen. En juist daarom is het goed om je werknemers of klanten een waterfles te geven. Juist op kantoor drink je snel veel koffie. Door een waterfles op je bureau neer te zetten drink je veel sneller de dagelijkse 2 liter water.

En wist je dat je online heel gemakkelijk drinkflessen, bidons of waterflessen kunt laten bedrukken. Deze zijn er in heel veel verschillende varianten. Ga bijvoorbeeld voor een lekvrije dubbelwandige drinkfles voor koffie en thee als je bijvoorbeeld werknemers hebt die vaak buiten moeten zijn. Kies voor een waterfles met bamboe voor een natuurlijke tint. Of ga voor een handige bidon wanneer je iedereen wilt aanzetten om te gaan sporten.

Nieuwste over Topondernemers