Zorg voor meer veiligheid op de werkvloer

2 minuten leestijd

Het risico op corona wordt steeds kleiner, maar echt verdwenen is het nog niet. En dus zul je nog steeds maatregelen moeten nemen om jezelf en je medewerkers te beschermen. De tijdelijke maatregelen die je vorig jaar hebt genomen zijn wel toe aan vervanging. Maar waar vind je nu mooie schermen voor op de balie of bij de kassa? Schermen van plexiglas die gemakkelijk geplaatst kunnen worden zijn niet heel moeilijk te vinden. Wil je de schermen echter op maat gemaakt hebben, zodat ze echt mooi passen, dan kan het zijn dat je het wat lastiger vindt om goede schermen te vinden.

Vind je plexiglas schermen gewoon online

Heb je je toonbank of balie opgemeten en weet je precies wat je wilt? Dan kun je online precies vinden wat je zoekt. Bij Vos Kunststoffen staan verschillende soorten en maten schermen op voorraad, maar wanneer jij een andere maat of een ander model wilt hebben, dan kunnen ze dat ook voor je maken. Ook voor andere kunststoffen kun je hier terecht. Bijvoorbeeld voor als je kunststof platen of kunststof leidingen nodig hebt.

Ook schoonmaakmiddelen voor kunststof bestel je online

Het is en blijft belangrijk dat de plexiglas schermen die je hebt staan goed schoongemaakt kunnen worden. Gebeurt dat niet, dan schieten de schermen hun doel voorbij. Het schoonmaken van transparante schermen is niet zo gemakkelijk als je zou denken. Kunststof is een zacht materiaal dat gevoelig is voor krassen. Het is dan ook verstandig om de schermen schoon te maken met een speciaal voor dit doel geschikt schoonmaakmiddel. Het is heel verleidelijk om tissues of keukenpapier te gebruiken, maar wist je dat zelfs deze materialen voor krassen kunnen zorgen? Een microvezeldoek is dan een beter plan! Zo houd je je plexiglas scherm(en) netjes en goed schoon.

Nieuwste over Ondernemerstips