De geschiedenis van de crypto industrie

5 minuten leestijd

De crypto valuta-industrie is aanzienlijk gegroeid sinds Satoshi Nakamoto de originele Bitcoin-whitepaper in 2008 publiceerde. Meer dan een decennium later zijn de meeste mensen op de hoogte van de termen “Bitcoin” en “crypto valuta”.

In 2017, op het hoogtepunt van de belangstelling voor cryptovaluta, was “Hoe BTC te kopen” de derde plaats “Hoe …” Google-zoekopdracht. Hoewel de marktkapitalisatie van de crypto-activaklasse enorm fluctueerde met prijsschommelingen, is deze niettemin gestegen van ongeveer $ 10 miljard.

De eerste investeerders hebben het verdiend

Sinds 2009 heeft de crypto-ruimte een behoorlijk deel van de rijkdom gecreëerd voor early adopters en investeerders. Sommigen, zoals de Winklevoss-tweeling of ChangpengZhao, gebruikten hun investeringswinsten om bedrijven op te bouwen in het crypto-ecosysteem. De Winklevoss-tweeling bouwde bijvoorbeeld de Gemini-uitwisseling, terwijl ChangpengZhaoBinance oprichtte, een van de grootste cryptovaluta-exchanges ter wereld.

Er zijn tal van andere voorbeelden. De eerste investeerders gebruikte hun vroege interesse in blockchain-technologie om een ​​Bitcoin-mijnwerkers te starten. Tegenwoordig produceren en verkopen deze bedrijf ook hardware voor Bitcoin-mijnbouw en genereren al meer dan $ 400 miljoen aan inkomsten.

Crypto-vooruitzichten: kunt u geld verdienen met crypto valuta?

Hoewel de vroege winsten in crypto al zijn geboekt, bevindt de industrie zich nog in de beginfase van ontwikkeling. Het internet werd bijvoorbeeld in 1969 ontwikkeld en het World Wide Web in 1990. Ter vergelijking: crypto valuta bestaan ​​al iets meer dan een decennium. Het mooiste is dat de informatie allerlei kanalen wordt verspreid, een van deze kanalen is Cryptostart.

De beste manier om vandaag geld te verdienen met crypto valuta

Crypto valuta zijn het afgelopen jaar een van de populairste activaklassen op de markt geworden om te investeren door de opkomst van allerlei varianten zoals Bitcoin, Ethereum Tot Dogecoin. Maar er blijft discussie over de waarde en duurzaamheid van cryptovaluta en crypto aandelen op de lange termijn.

Er zijn veel redenen waarom beleggers tegenwoordig crypto valuta kopen. Sommige mensen denken dat ze een winkel van waarde zijn; anderen denken dat ze de toekomst van digitale transacties zijn. En beren denken dat cryptovaluta helemaal geen nut of waarde heeft. Wat de toekomst van cryptovaluta ook is, een globale investering dat is gebouwd om te winnen en ervan te groeien, is een crypto ETF.

Cryptostart wint als het gaat om de informatie

Het positieve van Cryptostart als het gaat om informatie en mogelijkheden is dat cryptovaluta steeds meer een gevestigde en veelgebruikte activaklasse wordt voor zowel de particuliere alsook de institutionele beleggers. Of mensen het nu gebruiken als een ruilmiddel, rekeneenheid of gewoon om te investeren, een ETF in crypto zal altijd de winnaar zijn. Dankzij de huidige rol van het bedrijf als Bitcoin-wisselmarkt en bewaarmogelijkheid voor hen.

Investeren

Investeren wordt meestal geassocieerd met een langetermijnvisie door activa te kopen en enige tijd vast te houden. Crypto-activa zijn over het algemeen goed geschikt voor een buy-and-hold-strategie. Ze zijn extreem vluchtig op korte termijn, maar hebben een enorm potentieel op lange termijn. Uit onderzoek van investeringsmaatschappij Fundstrat blijkt dat de meeste Bitcoin-winsten in de 10 beste handelsdagen van het jaar komen. In feite zou het missen van deze dagen elk jaar tussen 2013 en 2018 resulteren in een negatief jaarlijks rendement van 44 procent.

Hoe u geld kunt verdienen met crypto valuta

Vanwege deze inherente volatiliteit is beleggen op de lange termijn een van de betere benaderingen om geld te verdienen met crypto valuta. Zoals bij elke investering, moet crypto in de portefeuille context worden beschouwd op basis van uw investeringsdoelen en risicotolerantie.

Handelen in cryptovaluta voor winst

Het belangrijkste verschil tussen handelen en beleggen is de tijdshorizon. Hoewel beleggen een langetermijn inspanning is, is handelen bedoeld om korte termijn kansen te benutten. Handelen in crypto valuta vereist bepaalde vaardigheden en ervaring. Specifiek het vermogen om grafieken te lezen en technische indicatoren te begrijpen. Een grondige kennis hebben van blockchain en verschillende projecten is echter niet vereist. Bij deze manier van geld verdienen gaat het meer om het begrijpen van de prijsactie in de historische context en om die te gebruiken om toekomstige prijzen te voorspellen, vaak op korte termijn.

Nieuwste over Blog

Wat is e-tailize?

e-tailize is een online platform dat ondernemers helpt om te groeien met hun bedrijf door middel