Bescherm je eigendommen met een goed hek

3 minuten leestijd

Wanneer je een bedrijf met een buitenruimte hebt, dan ken je het waarschijnlijk wel: ‘s avonds, ‘s nachts en in het weekend parkeren vreemden op je erf. Zij laten rommel achter en, als het echt tegenzit, worden er ook nog zaken gesloopt of gestolen. Je kunt echter niet altijd maar aanwezig zijn of altijd maar binnen licht laten branden. De enige oplossing is het plaatsen van een goed hek.

Een hekwerk bestellen regel je gewoon online

Voor je overgaat tot het bestellen van een hek, zul je eerst moeten bepalen wat jij wilt van dat hek. Is het de bedoeling dat het hek afschrikwekkend werkt en zorgt dat ongewenste bezoekers buiten blijven? Kies dan voor een spijlenhekwerk bestellen met spijlen die door de bovenste en onderste legger heen steken en, voor alle zekerheid, schuin en scherp zijn afgesneden. Heb je de maten goed opgemeten en nog een keer nagemeten? Dan kun je een hekwerk bestellen. Dit doe je gemakkelijk en snel online. Je kunt het hekwerk laten bezorgen bij je bedrijf of zelf ophalen op een tijd en datum die jou schikt. Hou altijd rekening met een levertijd van 4 tot 6 weken.

Het hele terrein hermetisch afsluiten is niet écht een goed plan

Je wilt immers zelf het terrein nog wel op en af kunnen. Het is dus verstandig om, behalve over het hekwerk, ook over een goede poort na te denken. Je kunt direct schuifpoorten bestellen die goed passen bij het hekwerk dat je hebt uitgezocht. Wil je de schuifpoort na iedere auto die erdoor gaat weer laten sluiten? Kies dan voor een schuifpoort die automatisch opent en weer sluit. Het is ook mogelijk om via een knop de poort te openen of zelfs door middel van een code. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een handbediende schuifpoort. Deze kun je ‘s ochtends open zetten en ‘s avonds weer sluiten. De poort is in alle gevallen goed te vergrendelen met een sleutel.

Kies de kleur die bij je bedrijf past

Een hekwerk en een poort zijn vooral bedoeld voor de veiligheid op je terrein. Maar het oog wil ook wat. En dus is het fijn om te weten dat zowel het hekwerk als de poort geleverd kunnen worden in veel verschillende kleuren. Deze worden door middel van poedercoating aangebracht. Je weet dan zeker dat het metaal mooi blijft en dat het hekwerk en de poort een echt visitekaartje worden voor je bedrijf!

Nieuwste over Blog